Влада

Житомирська облдержадміністрація заплатить за свій піар майже 400 тис. грн.: найбільше грошей отримає «Студія Калина»

15 August 2013, 15:55

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Житомирської облдержадміністрації замовив на 382 тис. грн. послуги інформаційних агентств з висвітлення діяльності влади.

У розпорядженні Житомир.info є тендерна документація, згідно якої 8 липня департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Житомирської облдержадміністрації оголосив про відкриті торги по 32 лотам на закупівлю інформаційних послуг з висвітлення діяльності облдержадміністрації:

23 лоти на послуги друкованих видань,

1 лот на послуги з висвітлення діяльності в електронному ЗМІ у форматі інформаційних та аналітичних програм і прямих ефірів з трансляцією на каналах аналогового телебачення,

2 лоти на послуги з висвітлення діяльності у електронних ЗМІ у форматі телепрограм суспільно значущої тематики з трансляцією в кабельних мережах,

6 лотів на інформаційні послуги з висвітлення діяльності облдержадміністрації у електронному ЗМІ у форматі проводового та ефірного радіомовлення.

Згідно опублікованим 15 серпня результатам проведених торгів 31 інформаційне агентство отримає з обласного бюджету 382 тис. грн. за інформаційні послуги. Договори на дані послуги планується укласти на термін з серпня і до кінця 2013 року.

Як повідомляв Житомир.info, на реалізацію Програми відкритості діяльності влади та розвиток інформаційної сфери області планували витратити 7 млн. 855 тис. 500 грн.(щороку – по 2 млн. 618 тис. 500 грн.), але на сесії обласної ради 20 грудня депутати зменшили щорічні витрати на піар на 400 тис. грн. і затвердили суму 3 млн. грн. на три роки дії програми.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі