Влада

Нардеп Зубко каже, що гроші для житомирського ТТУ з області надійдуть не раніше кінця року

22 August 2013, 10:11

Нардеп Верховної Ради Геннадій Зубко вважає, що гроші, обіцяні губернатором Рижуком для житомирського ТТУ, прийдуть не раніше кінця року, а тому він пропонує виділити кошти з міського бюджету та комплексно змінити транспортну систему міста.

Про це він заявив на позачерговій сесії міської ради 22 серпня.

За його словами, проблема ТТУ лежить у зменшенні рухомого складу та дублюванні автобусними маршрутами тролейбусних.

«Субвенція по транспорту розподіляється лише рішенням обласної ради. Не можна виділяти гроші лише за розпорядженням губернатора. Ми постійно шукаємо десь гроші,  потрібно говорити про розвиток підприємства, порівняно з минулими роками виручка впала з 2,5 млн. грн. до 1,7 млн. грн., бо випуск рухомого складу зменшився на 30 одиниць. Крім того, 18 автомобільних маршруток дублює 5 нещасних тролейбусних маршрутів», - сказав нардеп.

Зубко каже, що гроші з обласного бюджету навряд чи надійдуть до кінця року, а тому необхідно виділити кошти з міського бюджету.

«Ми намагаємось розказати, що ці гроші прийдуть, але це буде в найкращому випадку в кінці року. Цих грошей немає на рахунках. Пропоную депутатам міськради прийняти рішення про перерозподіл бюджету розвитку і виділити гроші саме з міського бюджету, щоб стабілізувати ситуацію на підприємстві», - каже Зубко.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі