Політика

У Житомирі поширюють фальшиві листівки від імені БЮТ

20 February 2007, 14:29

Днями в Житомирі з’явилися виготовлені нашвидкуруч листівки „про зраду житомирян Блоком Юльки Тимошенко”. Листівка вийшла одразу після прийняття Житомирською міською радою рішення про утворення депутатської робочої групи по наданню пропозицій для здешевлення тарифів на житлово-комунальні послуги для населення м. Житомира та винесення цього питання для обговорення на наступній позачерговій сесії міськради. Таку пропозицію внесла фракція Блоку Юлії Тимошенко у Житомирській міській раді . До робочої групи введено 8 депутатів. А очолив її член фракції БЮТ міської ради Г.Забродський. Сесія зобов’язала створену групу перевірити обґрунтованість тарифів на послуги водопостачання, утримання будинків, споруд та прибудинкових територій для того, щоб мати доказову базу і законні підстави для зниження тарифів на житлово-комунальні послуги в Житомирі.

Отже, у листівці, виготовленій анонімно, бо з „Лівою ініціативою” в Житомирі ніхто не знайомий, перевернуто все з ніг на голову. Голосування за підвищення тарифів на сесії взагалі не було. Напевно, „лівій ініціативі” все це приснилося. І щоб вилити всю свою жовч за свої нездійснені побажання, „лівоініціативники” вирішили змішати праведне з грішним, а заодно і облити брудом Блок „Юльки Тимошенко”. Так-так, сказано мовою оригіналу!

Так звана ліва ініціатива не на жарт перелякалася, бо на дев’ятій сесії Житомирської міськради було проголошено і прийнято звернення фракції БЮТ до голови та депутатів Житомирської міської ради щодо продажу земельних ділянок в місті виключно з аукціонів , починаючи з 14 лютого 2007 року. За це рішення, а також за продаж п’яти конкретних земельних ділянок в м. Житомирі на земельних торгах, за затвердження матеріалів про інвентаризацію земельних ділянок, що підлягають продажу на земельних торгах, проголосувала абсолютна більшість депутатів. За це і названо Житомирську міську раду „тимошенківсько-житомирською”.

Серйозно зачепило „лівоініціативників”! Все сталося не так, як мріялося. А ще серйозніше зачепило, що більшість рейтингових обласних газет, що виходять в Житомирі, дали правдиву, виважену інформацію про роботу сесії. А ще, може, знервувала участь у роботі сесії народного депутата України від БЮТ , Голови Житомирської обласної організації „ВО „Батьківщина” Сергія Пашинського?

Що ж, не вийшло у сесійній залі, куснули і плюхнули грязюкою з-за рогу.

http://www.byut.com.ua

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі