Місто

У Житомирі відновили рух транспорту на вулицях, які затопив 6-годинний дощ

12 September 2013, 17:56

6 годин сильного дощу – і Житомир опинився у воді.

З самого ранку 12 вересня злива паралізувала рух електротранспорту, а люди вимушені були ходити пішки по коліна у воді. Житомиряни кажуть, що вже не пам’ятають, коли востаннє місто настільки сильно заливало. І додають: по затопленим тротуарам ходять обережно, щоб не перечепитися об бордюр, якого не видно з-під води.

За повідомлєнням прес-служби Житомирської мерії, 12 вересня у місті за 6 годин випало більше місячної норми опадів. На боротьбу із затопленнями було спрямовано всі можливі ресурси.

З 5-ї години ранку були задіяні бригади всіх житлово-комунальних служб, працівники МНС. На дорогах міста працювало 12 одиниць водовідкачувальної техніки та 60 осіб. З самого ранку було організовано роботу працівників житлового господарства на прибудинкових територіях та у житловому фонді.

Станом на 13.00 вдалося відновити роботу громадського електротранспорту у найбільш затоплених районах міста - на Польовій та в районі Промавтоматики, також відновився рух трамваїв. На перехресті вулиць Котовського та Щорса протягом трьох годин працювала пересувна відкачувальна станція.

За інформацією прес-служби управління ДСНС України в Житомирській області, на ліквідацію підтоплення на даній ділянці було направлено три відділення аварійно-рятувального загону спецпризначення управління ДСНС в області. Станом на 14:00 рух автотранспорту на перехресті вулиць Котовського та Щорса було відновлено. Також завершилися роботи з відкачування води на територіях приватних господарств за адресами: 1-й пров. Березівський, 12 та Велика Бердичівська, 47.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі