Влада

Мер Володимир Дебой записав звернення до житомирян: сподівається на розуміння і підтримку

14 December 2013, 11:06

 Мер Володимир Дебой записав відео звернення до житомирян щодо подій на позачерговій сесії міської ради 11 грудня.

«Сесія була використана для того, щоб відправити міськвиконком у відставку. Така дія напередодні нового року, напередодні закриття фінансових зобов’язань по виплаті зарплати медичним працівникам, вчителям, сфері соціального захисту в період зимового періоду є фактично кроком до дестабілізації ситуації в місті», - наголосив Дебой.

Мер розповів про завдання міськвиконкому, свої почуття щодо його розпуску.

«Я, користуючись вашою довірою на виборах в 2010 році, правом міського голови на дане рішення накладаю вето, тобто призупиняю це рішення, і вважаю, що виконавчий комітет має продовжувати свою роботу. Якщо є конструктивні пропозиції щодо поліпшення його роботи – це потрібно вирішувати відповідно до Регламенту роботи міської ради для тощо, щоб не дестабілізувати діяльність міста і її основних артерій господарського комплексу», - сказав мер.

Володимир Дебой сподівається, що житомиряни зрозуміють це його рішення, та нагадав про новорічні свята.

Станом на 11.00 14 грудня на сайті міської ради немає розпорядження мера про призупинення рішення сесії міської ради щодо розпуску виконкому.

Як повідомляв Житомир.info, позачергова сесія міської ради 11 грудня 32 голосами відправила міськвиконком у відставку, а через кілька днів з фракції Партії регіонів виключили 5 депутатів, які голосували за це рішення.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі