Місто

Водії тролейбусів і кондуктори Житомира знову можуть лишитися без зарплат

23 January 2014, 20:13

 Через бюджет, який без обговорення ухвалили депутати , працівники Житомирського трамвайно-тролейбусного управління знову залишаться без зарплат. У цьому переконаний міський голова Житомира Володимир Дебой

21 млн. грн державної субвенції затвердили депутати на транспорт і зв’язок у Житомирі. За словами Дебоя на потреби ТТУ потрібно  – на 13 млн. грн. більше.

Здійснювали розподіл субвенції в обласній державній адміністрації, але Дебой звинувачує не однопартійців-регіоналів і не губернатора Рижука, а мітингувальників, які прийшли на сесію відстоювати інтереси майдану і відволікали депутатів.

Виходити на майдан з протестами обіцяють працівники ТТУ, якщо відсутність  грошей у бюджеті знову призведе до невиплати зарплат.

В облдержадміністрації пояснюють: міська рада могла отримати 24,5 мільйонів, які пропонувала спеціальна комісія, втім, відмовилась, бо хотіла більше.

Втім, міська рада відступати не збирається, Володимир Дебой обіцяє, що на наступній сесії обласної ради вимагатиме, щоб депутати змінили розподіл цих коштів, або виділили гроші для ТТУ з обласного бюджету.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі