Події

На Польовій горіла крамниця учасника житомирського Автомайдану

27 February 2014, 02:18

 Пізно ввечері 26 лютого у Житомирі на вул. Вітрука горіла крамниця, власник якої вдень їздив з житомирським Автомайданом під прокуратуру та міліцію.

За словами охоронця «Сімейного ринку», на території якого розташований магазин, невідомі розбили скло і закинули всередину два «коктейлі Молотова». Один з них потрапив між яблук і не розбився, від іншого зайнялися і згоріли ваги.

На місце події приїхали власники крамниці та активісти Автомайдану. Одразу викликали міліцію і рятувальників. Пожежу вдалося загасити, але зловмисникам вдалося втекти.

«26 лютого о 23.24 на пункт оперативно-координаційного центру управління ДСНС в Житомирській області надійшло повідомлення про пожежу в торгівельному комплексі «Сімейний торговий дім». При огляді місця події після ліквідації пожежі було виявлено дві скляні тари зі слідами та запахом легкозаймистих речовин, вибита вітрина, пошкоджена»,- повідомив інспектор сектору запобігання надзвичайних ситуацій Житомирського міського відділу обласного управління ДСНС Євген Кравченко.

Власники крамниці пов'язують підпал з їхньою активною участю в Автомайдані і зокрема з тим, що 26 лютого вони разом з іншими активістами їздили до обласного управління МВС України та в обласну прокуратуру. Говорити на камеру люди відмовилися, але повідомили журналістам Житомир.info, що саме сьогодні вони викрили так званого «сексота» з УБОЗу Тараса Довгалюка, який фотографував на телефон номери автівок активістів.

Хлопець назвався студентом і попросився у їхню машину. Коли люди зрозуміли, що він не той, за кого себе видає, молодик спробував утекти. Проте, його зловили і віддати міліціонерам. На телефоні хлопця знайшли також фотографії активістів «Правого сектору».

На місці події працювала слідчо-оперативна група, яка вилучала докази. Поки міліція коментарів не дає.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі