Влада

Новий керівник управління ДАІ обіцяє розібратися з машинами, які їздять по Житомиру без номерів

20 March 2014, 16:25

 В житомирській міліції відбуваються кадрові зміни, - про це на прес конференції 20 березня розповів в.о.начальника УМВС Юрій Демяненко. Він також представив нового керівника обласного управління ДАІ.

«Хочу сказати, що серед кроків, які я зробив за два тижні перебування на посаді, відбулось відсторонення окремих керівників підрозділів районного та обласного рівнів, зокрема – ДАІ, МРЕО та сектору по боротьбі з економічними злочинами, і зараз проводиться перевірка», - сказав в. о. начальника УМВС Юрій Демяненко.

За словами виконуючого обов’язки начальника ДАІ, зараз у відомстві йде реорганізація щоб забезпечити належне виконання обов’язків Державтоінспекцією.

«При проведенні реорганізаційних змін буде звернута увага на комплектування підрозділів тільки професійними працівниками, на яких будуть працівники з виключно високими професійними якостями, достатнім професійним рівнем, при цьому буде обов’язково звернуто увагу на думку громадськості та місцевої влади. При надходженні об’єктивної інформації від місцевих органів влади, від громадськості, від ЗМІ, по кожному такому випадку буде проведена перевірка», - розповів в.о. начальника УДАІ в Житомирській області підполковник Володимир Гриб.

На запитання про машини, які їздять містом без номерних знаків, головний ДАІшник області відповів, що про такі факти він ще не знає, але обіцяє розібратись в ситуації.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі