Влада

Влада Житомира допомогла вивезти з Криму майно 21 сім’ї військовослужбовців

27 March 2014, 18:35

 Повертатися із Євпаторії у Житомир дружини військових, які несуть службу в Державному космічному агентстві України, вирішили, коли Крим готувався до «референдуму».

Кажуть, їхали у Житомир на деякий час, але після оголошення результатів так званого «референдуму» зрозуміли, що вже не зможуть повернутися у Крим, де жили більше 10 років.

Вивезти з Євпаторії майно виявилося неможливим: перевізники відмовлялися їхати на півострів або називали ціни від 9 до 15 тисяч гривень. Заплатити такі гроші родини не могли через заблоковані банківські рахунки.

За допомогою жінки звернулися до житомирських посадовців і згодом почули відповідь – транспорт буде. На збори людям дали 3 дні і вже 25 березня майно військових із Криму привезли у Житомир.

Люди зізнаються: вони не знають імен усіх, хто доклав зусиль, щоб перевезти їх речі у Житомир, тому через посадовців переказують їм щирі слова подяки.

У міській раді родинам обіцяють допомогти з влаштуванням дітей у школи та дитячі садочки. Влада області бере на себе врегулювання проблем з пропискою та працевлаштуванням.

Вслід за вантажівками з майном у Житомир з Євпаторії повернулися і військовослужбовці, їх дружини кажуть, тепер почуваються більш спокійно, втім речі не розпаковують – чекають, як розгортатимуться події у державі.

 

 

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі