Влада

Головою райдержадміністрації у Житомирській області став гірничий інженер

3 April 2014, 08:49

 2 квітня губернатор Житомирської області Сидір Кізін офіційно представив громаді Володарсько-Волинського району нового голову райдержадміністрації Віктора Михальченка.

Про це Житомир.info повідомили у секторі інформаційно-аналітичної роботи апарату облдержадміністрації.

Окреслюючи основні завдання голови райдержадміністрації, Сидір Кізін звернув увагу на необхідність відновити довіру громадян до влади.

«Сидір Кізін також попросив місцевих жителів і депутатів районної ради підтримати нового керівника райдержадміністрації. Адже, зазначив очільник області, лише за повного порозуміння між владою і громадою можливо змінити життя району на краще. У свою чергу, новопризначений голова Володарсько-Волинської райдержадміністрації Віктор Михальченко запевнив, що поставлені керівництвом держави та області завдання виконуватиме гідно. Представникам же громади району він пообіцяв вислухати кожного громадянина, вникнути в суть проблем і сприяти невідкладному їх вирішенню», - йдеться у повідомленні сектору інформаційно-аналітичної роботи.

Довідка від ОДА: Віктор Леонідович Михальченко народився 16.05.1970 року у с. Новоселиця Попільнянського району Житомирської області. Вищу освіту здобув у Житомирському державному технологічному університеті за спеціальністю «Розробка родовищ корисних копалин» (кваліфікація – гірничий інженер). Загальний стаж роботи (станом на 17.03.2014 р.) – 21 рік і 9 місяців, стаж державної служби – 5 років, 7 місяців і 18 днів. Трудова діяльність: у різні роки працював на гірничо-видобувних підприємствах смт Черняхова, міст Малин і Коростишева, Володарсько-Волинського і Малинського районів.

 

Фото прес-служби облдержадміністрації

Як повідомляв Житомир.info, 29 березня в.о. президента призначив нових голів Олевської і Володарсько-Волинської райдержадміністрацій.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі