Влада

Новий прокурор Житомирської області справив на активістів позитивне враження

9 April 2014, 20:32

 Четверо заступників прокурора, які 4 квітня написали рапорти на звільнення, працювати далі на своїх посадах не будуть.

Про це 9 квітня на зустрічі з громадськими активістами заявив новопризначений прокурор Житомирської області Дмитро Лубчук.

Зустріч з активістами різних громадських організацій Житомира прокурор ініціював особисто. Почав з вибачень за те, що не зміг поспілкуватися з ними в день його призначення і пообіцяв, що в подальшому люди зможуть зустрічатися з ним, коли забажають.

«Не обов'язково приходити до прокуратури області, міської прокуратури, інших правоохоронних органів одразу з автошинами. Ви спочатку зайдіть до мене. От ви мене знаєте і я не ховаюся. Телефон приймальної прокуратури є у вільному доступі, тому можна  перетелефонувати, підійти зустрітися і викласти, якщо не в письмовій формі, то просто чисто по-людськи поговорити зі мною», - сказав прокурор області Дмитро Лубчук.

Під час зустрічі активісти задавали питання про кадрові призначення в прокуратурі, зловживання в правоохоронних органах та розслідування кримінальних проваджень щодо побиття активістів Євромайдану. Прокурор пообіцяв усе перевірити і розібратися. Він також повідомив, що ініційоване прокуратурою міста кримінальне провадження проти активістів, які 4 квітня пікетували прокуратуру області, за його вказівкою закрили.

В цілому, активісти задоволені зустріччю з новим прокурором і сподіваються, що йому вдасться виконати обіцяне.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі