Влада

Райдержадміністрацію в Житомирській області очолив колишній вчитель праці

10 April 2014, 17:01

9 квітня в Любарі Житомирської області офіційно представили нового голову райдержадміністрації. Згідно з розпорядженням Президента України ним став Олександр Дудар.

Про це Житомир.info повідомили в секторі інформаційно-аналітичної роботи апарату облдержадміністрації.

Під час представлення нового керівника району губернатор Сидір Кізін назвав одну з основних і донедавна найбільш гостру проблему району, якою є безправ’я територіальної громади.

«Любарський район – аграрний. Однак донедавна сільські і селищні громади були абсолютно безправними. Це стосується, зокрема, користування ставками і пасовищами. Так, ці об’єкти чиновниками з Держкомзему чи районної державної адміністрації передавалися у власність невідомим особам. Навіть протестуючи, громада нічого не могла довести у цьому чиновницькому павутинні беззаконня. Від цього свавілля ми будемо рішуче позбавлятися», – пояснив Сидір Кізін.

Першочергове завдання новий очільник Любарщини Олександр Дудар вбачає в укомплектуванні штату райдержадміністрації. На його думку, фаховий підхід нових спеціалістів у профільних структурах сприятиме успішному виконанню завдань щодо розбудови України.

Дудар Олександр Миколайович народився 28.09.1959 р. у с. Воскодавенці Красилівського району Хмельницької області. В 1987 закінчив Кам'янець-Подільський державний педагогічний університет ім. В.П.Затонського. З 1987 по 1995 працював вчителем праці та фізичного виховання Красилівської середньої школи у Хмельницькій області. З 1995 по 2001 приватний підприємець. З 2001 по 2011 директор підприємств ТОВ «Агропродукт», ТОВ «Агролайн – Україна» смт Любар. З 2013 по 2014 начальник виробництва ТОВ «МОССПАС», м. Стара Синява, Хмельницької області.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі