Влада

Новий керівник Житомирської райдержадміністрації збирається провести виважено скорочення штату

10 April 2014, 18:10

10 квітня губернатор Сидір Кізін представив нового керівника Житомирської райдержадміністрації. Ним став уродженець міста Житомира, колишній голова районної ради - Сергій Крутій. Відповідне розпорядження в.о. президента України, голова Верховної Ради України Олександр Турчинов підписав 3 квітня.

Про це Житомир.info повідомили в секторі інформаційно-аналітичної роботи апарату облдержадміністрації.

Представляючи громаді Житомирського району нового очільника, Сидір Кізін ознайомив присутніх із завданнями нової влади, найголовніше з них – повернути довіру людей до влади.

Серед пріоритетів нової влади також боротьба з корупцією та створення комфортних умов для ведення бізнесу. Завдяки цьому можна буде розраховувати на залучення іноземних інвестицій. Житомирський район, на думку Сидора Кізіна, може посісти одне з чільних місць у цьому напрямку.

«Житомирський район має вигідне географічне розташування, заходиться поблизу обласного центру. Через цей район проходять величезні магістралі, траси європейського значення. У Житомирському районі зосереджені достатньо родючі землі. Тут також може розвиватися рекреація. Причиною занепаду досі було те, що чиновники перешкоджали жителям вільно займатися підприємницькою діяльністю. Відродивши всі ці галузі, у нас будуть кошти, аби допомогти соціально вразливим верстам населення та збільшити заробітну плату працівникам бюджетної сфери», – пояснив губернатор.

Весь цей комплекс завдань відтепер має стати предметом діяльності Сергія Крутія, який уже приступив до роботи на посаді голови Житомирської райдержадміністрації.

«Учора я вже працював зі спеціалістами фінансованого відділу і зрозумів, що роботи вистачатиме і вона буде справді клопіткою», - розповів Сергій Крутій та подякував усім працівникам райдержадміністрації, які не були задіяні у тіньових схемах і чесно виконували свої посадові обов’язки.

Сергій Крутій також зазначив, що скоро відбудеться скорочення штату і, аби оптимізація пройшла виважено, на наступний тиждень заплановані співбесіди з представниками усіх профільних структур.

Сергій Григорович Крутій народився 31.01.1956 р., у місті Житомирі. Вищу освіту здобув у Білоруському державному ордена Трудового Червоного Прапора інституті фізичної культурі. У різні роки працював інструктором фізкультури та спорту, тренером-викладачем, тривалий час був приватним підприємцем. Окрім того, керував відділом, а згодом і сектором з питань внутрішньої політики Житомирської райдержадміністрації. Протягом 2006–2010 років очолював Житомирську районну раду. Має 26 років трудового стажу, з яких понад шість років державної служби.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі