Влада

Житомирський губернатор звелів припинити дискусії

23 February 2007, 13:28

Голова Житомирської облдержадміністрації Юрій Павленко в м. Коростені під  час наради з питань співпраці міських рад з облдержадміністрацією щодо соціально-економічного розвитку міст обласного значення сказав, що "дискусії по розподілу повноважень треба припинити. Ми повинні працювати єдиною командою, тому що проблеми, які стоять перед нами - спільні".

Про це повідомляє прес-служба Житомирської облдержадміністрації.

На думку губернатора, найперше потребує спільного вирішення питання реформування житлово-комунального господарства, формування тарифів на комунальні послуги. "Ця проблема визначена Президентом України та Кабінетом Міністрів як першочергова" – зазначав керівник області. Юрій Павленко повідомив, що після врегулювання кадрових питань в облдержадміністрації буде оновлено склад обласної комісії по перевірці тарифів на житлово-комунальні послуги.

На нараді також були розглянуті питання розвитку промисловості, залучення інвестицій, створення нових підприємств та робочих місць, підвищення заробітної плати, розширення меж міст обласного підпорядкування, покращення соціального захисту населення (зокрема, медичне обслуговування та побутові послуги), удосконалення системи освіти, культурний та туристичний розвиток міст. Окрема тема – налагодження відносин між міськвиконкомами та райдержадміністрації. Юрій Павленко наголосив, що всі питання мають вирішуватися в руслі покращення життя громадян, а не боротьби за повноваження: "Всім головам райдержадміністрації дано доручення налагодити тісну співпрацю з міськвиконкомами. Голови райдержадміністрації нестимуть персональну відповідальність за ситуацію в районі. Моя позиція – всі "війни" мають бути припинені".

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі