Місто

Влітку в Житомирі з лотків будуть продавати тільки безалкогольні напої, навіть «Житомирпиво» торгуватиме квасом

24 April 2014, 13:20

 У Житомирі дозволили встановити кілька сотен лотків та прилавків для сезонної торгівлі морозивом та безалкогольними напоями.

Про це йдеться в додатку до рішення виконкому міської ради про організацію сезонної торгівлі на території міста Житомира, яке було прийняте 16 квітня 2014 року.

Розміщення суб’єктами підприємницької діяльності лотків, ємностей, низькотемпературних прилавків для торгівлі морозивом та безалкогольними напоями .

1.Товариство з обмеженою відповідальністю «Живий квас» (торгівля квасом) – 17 адрес.

2.Фізична особа-підприємець Музиченко Олена Миколаївна (торгівля квасом) – 12 адрес, в тому числі на території гідропарку.

3. Приватна фірма «Гарде» (торгівля квасом) – 9 адрес, в тому числі Старий Бульвар, 15,16 та на території парку ім. Ю.Гагаріна.

4. Товариство з додатковою відповідальністю «Житомирпиво» (торгівля квасом) за адресами: вул. В.Бердичівська,31; вул. Московська, 11; проспект Миру, 15.

Фірма «Гарде» активно торгувала пивом біля арки

5. Фізична особа-підприємець Голік Валентина Валентинівна (торгівля морозивом та безалкогольними напоями) за адресою вул. Вітрука, 41.

6. Фізична особа-підприємець Харчук Сергій Васильович (торгівля морозивом та безалкогольними напоями) – 6 адрес, в т.ч. вул. Скорульського, 6, площа Житній ринок, 1 та майдан ім. С.П. Корольова, 11

7. Фізична особа-підприємець Панченко Ігор Миколайович (торгівля морозивом) за адресами: Старий Бульвар, 12; вул. Пушкінська, 11; вул. Київська, 122.

8. Приватне підприємство «Еней» (торгівля морозивом та безалкогольними напоями) на території парку культури та відпочинку ім. Ю.Гагаріна.

9. Фізична особа-підприємець Шарій Ольга Олександрівна (торгівля морозивом та безалкогольними напоями) на території парку культури та відпочинку ім. Ю.Гагаріна, гідропарку.

10. Фізична особа–підприємець Малі Кирил Ігорович (торгівля морозивом та безалкогольними напоями) за адресами: територія парку культури та відпочинку ім. Ю. Гагаріна; вул. Черняховського, 167 (територія гідропарку); площа Перемоги, 13-а; Старий Бульвар, 10, 15, 20 та вул. Вітрука, 41, 12-в.

11. Фізична особа-підприємець Гудюк Іван Вікторович (торгівля морозивом та безалкогольними напоями) на території  гідропарку.

12. Фізична особа-підприємець Гречківська Ірина Ростиславівна (торгівля морозивом та безалкогольними напоями) на території гідропарку (4 лотки).

13. Фізична особа-підприємець Фисюк Інна Володимирівна (торгівля морозивом та безалкогольними напоями) за адресами: вул. Київська, 64; вул. Б.Лятошинського 15; вул. Пушкінська, 47; вул. Черняховського, 118; майдан Корольова, 11; вул. Хлібна, 14 (територія автостанції).

14. Фізична особа-підприємець Радченко Руслан Васильович (торгівля морозивом та безалкогольними напоями) за адресою: вул. Фещенка-Чопівського,5/Старий Бульвар, 12.

15. Фізична особа-підприємець Волосюк Людмила Миколаївна (торгівля морозивом та безалкогольними напоями на прилеглій до павільйону території) за адресою: вул. Велика Бердичівська, 31-б.

16. Приватне підприємство «Паллада–Плюс» (торгівля морозивом та безалкогольними напоями) на території гідропарку.

17. Фізична особа-підприємець Білецька-Кірей Наталія Петрівна (торгівля морозивом та безалкогольними напоями на прилеглій до кіоску території) за адресою: вул. Черняховського, 101.

18. Фізична особа-підприємець Павленко Олена Валентинівна (торгівля морозивом та безалкогольними напоями) за адресами: Старий Бульвар, 10; проспект Миру, 15; вул. Київська, 37( на прилеглій до кіоску території).

19. Фізична особа-підприємець Патутинська Ванда Степанівна (торгівля морозивом та безалкогольними напоями) на території гідропарку.

20. Фізична особа-підприємець Малярчук Микола Вавжикович (торгівля морозивом та безалкогольними напоями) за адресами: вул. Перемоги, 47; вул. Короленка, 4-а; вул. Жуйка, 4; вул. Черняховського, 167 (територія гідропарку).

21. Фізична особа-підприємець Марчук Валентина Володимирівна (торгівля морозивом на прилеглій до кіоску території) за адресою: вул. Івана Кочерги, 5.

22. Фізична особа-підприємець Брильов Сергій Валентинович (торгівля морозивом  та  безалкогольними напоями) на територія парку культури та відпочинку ім. Ю.Гагаріна.

23. Фізична особа-підприємець Голубенко Галина Владиславівна (торгівля морозивом та безалкогольними напоями на прилеглій до павільйону території) за адресою: вул. Офіцерська, 5

24. Фізична особа-підприємець Голубенко Юрій Миколайович (торгівля морозивом та безалкогольними напоями на прилеглій до павільйону території ) за адресою: вул. Красовського, 3-а.

25. Фізична особа-підприємець Забродська Тетяна Володимирівна (торгівля морозивом та безалкогольними напоями) на території гідропарку (три лотки).

26. Фізична особа-підприємець Зяблікова Інна Ігорівна (торгівля морозивом та безалкогольними напоями) за адресою: Старий бульвар, 14 та на території парку культури  та відпочинку ім. Ю.Гагаріна.

27. Фізична особа-підприємець Руденька Тетяна Миколаївна (торгівля морозивом та безалкогольними напоями на прилеглій до автотрейлеру території) за адресами:  вул. Черняховського, 129,  Щорса, 96.

28.Фізична особа-підприємець Прокопчук Людмила Родіонівна (торгівля морозивом та безалкогольними напоями на прилеглій до автотрейлеру території) за адресою: вул. Хлібна, 14 (територія автостанції).

29.Фізична особа-підприємець Сікан Юрій Володимирович (торгівля морозивом та безалкогольними напоями на прилеглій до автотрейлеру території) за адресою: вул. Клосовського, 3.

30.Фізична особа-підприємець Кондратюк Олексій Васильович (торгівля морозивом та безалкогольними напоями на прилеглій до кіоску території) за адресою: вул. Московська, 11.

31.Фізична особа-підприємець Кільницький Петро Петрович (торгівля морозивом та безалкогольними напоями на прилеглій до кіоску території) за адресою: вул. Щорса,55.

32.Фізична особа-підприємець Герасимчук Дар’я Василівна (торгівля морозивом та безалкогольними напоями на прилеглій до кіоску території) за адресою: майдан Привокзальний, 2.

33.Фізична особа-підприємець Куликівська Тетяна Ростиславівна (торгівля морозивом та безалкогольними напоями на прилеглій до кіоску території) за адресами: вул. Хлібна, 28; Перемоги, 52.

34.Фізична особа-підприємець Чорноморець Інна Анатоліївна (торгівля морозивом та безалкогольними напоями на прилеглій до автотрейлеру території) за адресою: вул. Хлібна, 18-а.

35.Фізична особа-підприємець Власюк Наталія Геннадіївна (торгівля морозивом та безалкогольними напоями на прилеглій до павільйону території ) за адресою: вул. Київська, 89-а.

36. Фізична особа-підприємець Лучинська Лілія Георгіївна (торгівля морозивом та безалкогольними  напоями на прилеглій до кіоску території) за адресою: пров. 2-й Чехова, 8.

37. Фізична особа-підприємець Загладько Володимир Степанович (торгівля морозивом  та  безалкогольними  напоями  на  прилеглій до кафе території) за  адресою: вул. Щорса, 50.

38. Товариство з обмеженою відповідальністю «Компанія вектор плюс» (торгівля морозивом та безалкогольними напоями) на території гідропарку.

39. Фізична особа-підприємець Стариковська Олена Дмитрівна (торгівля морозивом та безалкогольними напоями на прилеглій до кіоску території) за адресою: вул. Пушкінська, 2/1.

40. Фізична особа-підприємець Федун Юрій Миколайович (торгівля морозивом торгової марки «Рудь» та безалкогольними напоями) – 5 адрес.

41. Фізична особа-підприємець Малець Олександр Михайлович (торгівля морозивом торгової марки «Рудь» та безалкогольними напоями) – 12 адрес, в т.ч. Старий Бульвар, 24 (біля арки).

Минулого року лише біля арки в парку Гагаріна було шість точок продажу пива

42. Фізична особа-підприємець Статкевич Світлана Сергіївна (торгівля морозивом та безалкогольними напоями  на  прилеглій до кіоску території) за адресою: вул. Шелушкова, 80.

43. Фізична особа-підприємець Бацун Федір Олександрович (торгівля морозивом та безалкогольними напоями) – 6 адрес, в т.ч. Старий Бульвар, 12.

44. Фізична особа-підприємець Гаврилюк Віталій Олександрович (торгівля морозивом та безалкогольними напоями) за адресами: майдан Житній ринок. 3; вул. Київська, 89-а; вул. Велика Бердичівська, 69/2; вул. Хлібна, 13 (територія прилегла до павільйону).

45. Товариство з обмеженою відповідальністю «Айс Тім» (торгівля морозивом торгової марки «Рудь» та безалкогольними напоями) – 64 адреси, в т.ч. бульвар Старий, 24 (парк біля арки) та 5 торговельних місць в гідропарку.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі