Місто

Колектив Житомирського лікеро-горілчаного заводу виступає проти приватизації підприємства

16 May 2014, 10:02

Конфлікт між Державним підприємством «Житомирський лікеро-горілчаний завод» та Державним управлінням справами (ДУС) розгоряється та переходить вже в «майданну» стадію.

Нове керівництво заводом було призначене ДУСом без урахування вимог колективу, більше того, на посаду генерального директора за останні два тижні було декілька призначень.

Поспіх, з яким намагаються «увійти» на підприємство, викликає небезпідставну стурбованість щодо подальшої долі заводу. Але найважливіше те, що керівник Державного управління справами Олег Чернецький повідомив колективу про те, що завод підлягає приватизації і це буде здійснюватись в дуже швидкий спосіб, щоб встигнути до виборів.

Працівники заводу впевнені, що на підприємство швиденько призначають нового генерального директора для того, щоб забрати торгові марки, збанкрутувати завод та за безцінь продати.

Не дивлячись ні на що, основні вимоги трудового колективу залишаються незмінними:

-  до виборів Президента України призначення генерального директора не проводити;

- призначення генерального директора проводити з урахуванням вимог трудового колективу;

- колектив ДП «ЖЛГЗ» категорично проти приватизації підприємства, яке на теперішній час є прибутковим, одним з найбільших платників податків в Житомирській області.

16 травня колектив заводу знов розпочав свій робочий день з мітингу біля воріт підприємства, не допустивши чергову спробу новопризначеного генерального директора пройти на підприємство. Колектив ДП «ЖЛГЗ» й надалі збирається відстоювати свої позиції.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі