Політика

Матері житомирських десантників зневірилися у політиках і хочуть самі поговорити з матерями Сходу

18 May 2014, 13:53

 Матері хлопців із 95-ї аеромобільної бригади хочуть поговорити із матерями Сходу, щоб повернути всіх синів додому.

Про це на своїй сторінці у фейсбук написав народний депутат Геннадій Зубко.

«Головне питання, яке турбує жінок : яким чином повернути хлопців додому. Жінки, чітко розуміють: затягування протистояння кожен день, кожної години загрожує життю їх синів. Вони зневірились, що політики домовляться, і не хочуть стояти осторонь. Жінки хочуть миру і хочуть, щоб їх чоловіки і сини повернулись додому. Жінки кажуть, що треба зупинитися, скласти зброю, щоб був мир, щоб всі сини повернулися додому. Матері із Житомира готові зібратися і поїхати на Схід України, щоб поспілкуватись із матерями тих хлопців, які помилилися і колись взяли зброю до рук, а тепер хочуть зупинити протистояння, але не наважуються.», - пише народний депутат.

Зубко як приклад наводить крик душі від однієї мами: «Зрозумійте, коли гине молодий чоловік – гине вся його родина: сиротіють діти і батьки, вдовіє дружина, назавжди самотніми лишаються брати і сестри».

Жінки з Житомира хочуть через соціальні мережі та через електронну пошту познайомитись і призначити зустріч. На цю електронну пошту: mamuZAmir@gmail.com можуть писати листи всі матері, хто готовий до спілкування, хто хоче повернути своїх синів додому. Матері із Житомира готові зустрітися в будь-якому місці в будь-який час.

«Хочу додати, що за законом той, хто не скоїв важких злочинів і складе зброю, не буде нести кримінальну відповідальність. Переконаний, що спілкування матерів зробить більше ніж спілкування політиків. Спілкування керівників підприємств дасть більший ефект ніж, спілкування чиновників і всі сини повернуться додому живими і здоровими», - наголошує Геннадій Зубко.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі