Влада

Керівник ДУС пообіцяв колективу Житомирського лікеро-горілчаного заводу знайти вихід, який задовольнить всіх

22 May 2014, 19:16

 22 травня на перемовини з колективом ДП «Житомирський лікеро-горілчаний завод» приїхав т.в.о керівника Державного управління справами Олег Чернецький. На зустріч з ним прийшло більше сотні співробітників підприємства. Решта залишилися блокувати вхід на завод, аби всередину не міг потрапити новопризначений директор Сергій Пиртко та представники КРУ.

Керівник ДУС запевнив людей, що блокуючи доступ на підприємство, вони порушують законодавство, а також намагався переконати працівників, що треба вислухати нового керівника, перш ніж робити висновки.

Втім, колектив стояв на своєму: люди вимагають не приймати жодних кадрових рішень, доки в Україні не будуть оголошені результати позачергових президентських виборів, оскільки бояться, що підприємство спробують вивести із державної власності і приватизують.

Керівник ДУС Олег Чернецький сказав, що вислухавши усі точки зору, має розібратися у ситуації. Водночас він пообіцяв, що доля заводу вирішиться вже завтра, 23 травня, і що це рішення має влаштувати усі сторони конфлікту.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі