Влада

Голова Держгірпромнагляду просить в.о.генпрокурора відреагувати на порушення в Житомирському ЕТЦ

27 May 2014, 10:46

 Голова Держгірпромнагляду Олександр Хохотва звернувся з листом до в.о. генпрокурора Олега Махницького с проханням прийняти відповідні рішення стосовно порушень, виявлених під час аудиторської перевірки фінансово-господарської діяльності ДП «Житомирський ЕТЦ Держгірпромнагляду України».

У розпорядженні Житомир.info є копія листа Хохотви.

«Аудиторська перевірка проводилася позапланово на скаргу колективу ДП «Житомирський ЕТЦ» стосовно зникнення матеріальних цінностей під час звільнення керівника підприємства Антоненко Г.М., у зв’язку із закінченням терміну дії його контракту. Під час аудиту дійсно було виявлено недостачу матеріальних цінностей, а саме  недостачу 2,5 тони бензину, талони на яке знаходились у колишнього керівника Антоненка Г.М. і який не повернув їх на підприємство. Крім того, під час аудиторської перевірки (період 2011-2012 р.р.), було виявлено фінансових порушень на суму майже 400,0 тис.грн., у тому числі, що призвели до втрат  підприємства на суму 187,384  тис.грн.», - йдеться у листі.

Голова Держгірппромнагляду зазначає, що державне підприємство «Житомирський ЕТЦ» неодноразово зверталось до керівництва прокуратури Житомирської області з проханням розглянути зазначене питання.

Нагадаємо, кілька днів тому Юрій Бобер, який сьогодні є помічником голови Держгірпромнагляду України, зробив офіційну заяву щодо своєї роботи у Житомирі та колишніх підлеглих з обласного управління Держгірпромнагляду та конкретно – колишнього керівника експертно-технічного центру (ЕТЦ) Антоненка.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі