Події

6 червня у Житомирі попрощаються із загиблим командиром батальйону 95-ї бригади

6 June 2014, 11:01

6 червня у Житомирі прощатимуться із загиблим на сході країни десантником Тарасом Сенюком. Прощання відбудеться близько 12.00 у військовій частині на Корбутівці.

З 34-річним Тарасом Сенюком, командиром батальйону 95-ї бригади ВДВ, попрощаються в Житомирі, а поховають у рідній Коломиї. Чоловік прожив у Житомирі кілька останніх років, поки служив в 1-му аеромобільному батальйоні. 3 червня він загинув під час перестрілки з терористами біля Слов'янська.

«На Івано-Франківщині живуть родичі Тараса Сенюка: батьки, брат, дружина та 8-річна донька. Тарас народився і вчився в Коломиї. Потім навчався в Одеському інституті сухопутних військ. Перше своє бойове відрядження проходив в 2003 році в Іраку. Служив командиром механізованого розвідувального взводу з дислокацією. З товаришами контролював відрізок ірано-іракського кордону. В 2007 поїхав з миротворчою місією в Косово, в колишню Югославію. З хлопцями патрулювали неспокійні райони, супроводжувати миротворчі колони, чергували на стаціонарних блок-постах. Мав багато нагород від Об'єднаного командування контингенту миротворчих сил», - повідомляє сайт Коломийські вісті.

Як повідомляв Житомир.info, 3 червня в районі Слов’янська терористи підбили БТР українських силовиків. В результаті бою загинув підполковник 95-ї окремої аеромобільної бригади  Тарас Сенюк, ще 13 військовослужбовців отримали поранення.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі