Події

Андрій Федірко погрожував оператору Житомир.info і обіцяв з ним “розібратися”

20 June 2014, 16:57

Активний житомирянин Андрій Федірко погрожував оператору Житомир.info і обіцяв з ним “розібратися”. За журналіста заступилися представники Правого Сектору. Це сталося під час проведення акції біля одного з російських банків.

Чоловік намагався перешкодити професійній діяльності журналістів Житомир.info, мотивуючи це тим, що вони перекручують інформацію. Ймовірно, Федірку не сподобалося, як журналісти висвітлили випадок, коли він, прикриваючись Правим сектором, обіцяв навести лад на житомирському ринку або те, як від ляпаса автомайданівця він отримав струс мозку.

Як тільки журналісти з’явилися біля банку, чоловік почав чіплятися до оператора, провокувати і навіть замахнувся на нього рукою. Проте люди, які були там, перегородили йому дорогу.

Журналістка Житомир.info звернулася до міліції з заявою про перешкоджання її професійній діяльності по висвітленню події і обіцяла надати відео-докази. На офіційному сайті УМВС України в Житомирській області вже з’явилася інформація про те, що повідомлення відповідним чином зареєстровано і розпочато провадження за ст. 171 (Перешкоджання законній професійній діяльності журналістів) Кримінального кодексу України.

.Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі