Події

Активний житомирянин Андрій Федірко отримав ляпаса і викликав «швидку» та міліцію

29 May 2014, 15:55

 Після словесної перепалки з представником Автомайдану Валерієм Арушаняном активний житомирянин Андрій Федірко отримав ляпаса і викликав «швидку допомогу» та міліцію.

Інцидент стався 29 травня в холі на четвертому поверсі Житомирської обласної державної адміністрації. Про це журналістам Житомир.info розказав координатор ГО «Автомайдан-Житомир» Олександр Таргонський. За його словами, інцидент стався після того, як між чоловіками виникла сварка, під час якої Андрій Федірко показував Валерію Арушаняну непристойні жести і привселюдно ображав.

За словами самого постраждалого, Валерій Арушанян вдарив його кулаком ні з того ні з сього.

«Він спочатку мене обзивав і матюкав у холі, а потім забіг у сесійну залу і вдарив мене кулаком. Через кілька хвилин я відчув, що мені почала паморочитися голова. Я вийшов з зали, щоб викликати швидку. Зараз поїду на рентген», - розповів Андрій Федірко. Чоловік збирається писати заяву до міліції за побиття.

Валерій Арушанян переконує: він не стримався і дав Федірку ляпаса, бо той неодноразово ображав представників Автомайдану, але цього разу перевершив себе. Чоловік вже звернувся із заявою до міліції і вимагає притягнути Андрія Федірка до кримінальної відповідальності за статтею 161 ч. 2 – розпалювання міжнаціональної ворожнечі та приниження національної честі та гідності.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі