Влада

Житомирський губернатор вибачився перед представниками російського банку за погром

20 June 2014, 18:21

Голова Житомирської облдержадміністрації Сидір Кізін вибачився перед представниками «Сбербанку Росии» за погром відділень фінустанови.

Про це повідомляє сектор інформаційно-аналітичної роботи апарату ОДА.

20 червня Сидір Кізін зустрівся з керівником підрозділу Управління безпеки української філії АТ «Сбербанк Росии» Михайлом Улезьком і головним спеціалістом управління безпеки АТ «Сбербанк Росии» Олегом Сокуром.

«Вони повідомили, що керівники відповідної установи дуже занепокоєні тією ситуацією, яка сьогодні склалася у Житомирі», - пише сектор інформроботи.

Фото сектору інформаційно-аналітичної роботи апарату ОДА

Представник управління безпеки АТ «Сбербанк Росии» Олег Сокур розповів, що їхній банк входить у п’ятірку найбільших кредитно-фінансових установ України.

«Наразі ми обслуговуємо 80 тисяч українських клієнтів і втілюємо різні інвестиційні проекти. З них більше трьох тисяч – у Житомирській області. Ми розуміємо людей, які хочуть висловитися щодо подій, які відбуваються на Сході України. Але це треба робити більш цивілізовано. Можна організувати пікет, тобто іншим шляхом висловити своє обурення», - сказав Олег Сокур.

Губернатор наголосив на тому, що вже звернувся до керівника МВС України та прокурора області з проханням виявити людей, які причетні до пошкодження майна, та притягнути їх до відповідальності.

«Порядок буде забезпечений. Я особисто приношу вибачення за скоєне активістами у Житомирі. І я також зацікавлений в тому, аби таких інцидентів більше не було», – запевнив Кізін.

Як повідомляють Житомир.info, 20 червня у Житомирі п’ять відділень російських банків закидали яйцями, облили зеленкою та потрощили вивіски.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі