Місто

Житомир здивував Міністерство охорони здоров’я: третя трійня з початку року

16 July 2014, 15:38

Вже третя трійня народилася у Житомирському обласному перинатальному центрі з початку року.

Медики зізнаються: зазвичай одна трійня народжується в області раз на 60 тисяч пологів, тобто один раз на 5 років. Чим спричинений такий бум трійнят – медики пояснити не можуть.

Новоспечені батьки зізнаються: 7 років мріяли про дитину, коли ж дізналися, що чекають одразу трьох, дуже зраділи. Дві дівчинки і хлопчик народилися 30 червня. Вони з’явилися на світ передчасно, але зараз почуваються добре, самостійно їдять і набирають вагу, тож їх готують до виписки.

Привітати щасливих батьків з поповненням прийшли представники влади міста і області. Вони пообіцяли допомагати і підтримувати молоду родину.

Секретар Житомирської міськради Любов Цимбалюк вручила подружжю сертифікат на 10 тисяч гривень, пообіцяла ініціювати виділення земельних ділянок сім’ям житомирян, які останнім часом поповнилися трійнями. А ще зізналася, що давно мріє про внуків.

Як повідомляв Житомир.info, 2 червня у Житомирському обласному перинатальному центрі молода жінка з Малинського району народила трійню – хлопчика та двох дівчаток. Трійня в обласному перинатальному центрі з’явилася і наприкінці березня: 37-річна жінка також народила двох дівчаток і хлопчика.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі