Суспільство

У зоні АТО перебуває 5,5 тис. військовослужбовців з Житомирської області, - ОДА

5 August 2014, 14:30

Станом на 5 серпня 2014 року в зоні антитерористичної операції задіяно 5500 військовослужбовців з Житомирської області.

Про це під час наради з питань медико-психологічної реабілітації учасників АТО повідомив голова Житомирської обласної адміністрації Сергій Машковський, - інформує прес-служба ОДА.

«У першу чергу потрібно подбати про розміщення військовослужбовців на період реабілітації у лікувальних закладах Житомирщини. Ми маємо визначити, яку кількість людей ми спроможні розмістити у відповідних закладах. Від головних лікарів ми хочемо почути про те, чого найбільше потребують учасники АТО», - сказав Сергій Машковський. 

Губернатор дав доручення невідкладно вирішити питання соціально-побутові, фізичної та психологічної реабілітації військових, а також дізнатися, чи готові до зими заклади, в яких зараз перебувають переселенці з Криму та сходу України.

Зі слів начальника управління охорони здоров’я Олександра Торбаса, з початку антитерористичної операції поранення різного ступеня отримали понад 150 уродженців Житомирської області.

Як повідомляв Житомир.info, за 3 місяці на сході України загинули 35 військовослужбовців з Житомирської області. Ще один загиблий - солдат Роман Васильович Власюк, 20.08.1989 року народження, з села Городище Черняхівського району.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі