Влада

Поранені бійці та родичі загиблих попросили 22 земельних наділи в Житомирській області

8 August 2014, 11:21

Станом на 4 серпня 2014 року до Головного управління Держземагентства у Житомирській області надійшло 22 заяви про надання дозволу на складання проектів відведення земельних ділянок учасникам антитерористичної операції.

Про це з посиланням на голову Житомирської обласної державної адміністрації Сергія Машковського повідомляє прес-служба облдержадімінстрації.

Члени сім'ї загиблого сержанта Олега Славіцького із Ружинського району Житомирської області, син та дружина, отримали на руки два накази про надання дозволу на виготовлення проектів відведення земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства по 2 га кожний у Ружинському районі. Дружина загиблого молодшого сержанта Сергія Хруща також отримала відповідний наказ.

Дружинам загиблих в АТО – Ганні Ковальчук та Тетяні Ярошенко – запропоновано земельні ділянки для ведення садівництва на території Кам’янської сільської ради Житомирського району. На даний час триває процедура оформлення відповідних документів, після чого жінки отримають відповідні накази.

Учасникам АТО, які звернулися до голови обласної державної адміністрації, – Артему Хотяну, Антону Магльованому та Сергію Магльованому – запропоновані земельні ділянки для ведення садівництва.

 «Робота з надання можливої допомоги рідним загиблих та пораненим в ході проведення антитерористичної операції перебуває під моїм особистим контролем», – запевнив Сергій Машковський.

Станом на 16 липня у Житомирській області було зареєстровано перших 5 заяв військовослужбовців на отримання земельних ділянок.

Як повідомляв Житомир.info, 6 серпня голова Житомирської обласної державної адміністрації Сергій Машковський пообіцяв звільнити родини всіх учасників АТО від квартплати.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі