Влада

У Житомирській області двом підприємствам компенсують з бюджету 146,5 тис.грн. за проживання переселенців

10 August 2014, 11:36

 Департамент фінансів облдержадміністрації має виділити департаменту праці та соціального захисту населення 146 тис. 500 грн.  на проведення відшкодування підприємствам фактично понесених витрат, пов’язаних із тимчасовим проживанням громадян та/або із оздоровленням дітей, які мають постійне місце проживання на тимчасово окупованій території або території проведення антитерористичної операції.

Відповідне розпорядження підписав губернатор Сергій Машковський.

«Відшкодувати 25% фактично понесених  витрат, пов’язаних із тимчасовим проживанням громадян та/або із оздоровленням дітей, які мають постійне місце проживання на тимчасово окупованій території або території проведення антитерористичної операції: комунальному підприємству «Агентство з управління майном» Житомирської міської ради – 15300 грн.; дочірньому підприємству «Санаторій для батьків з дітьми «Тетерів» ЗАТ лікувально-оздоровчих закладів «Укрпрофоздоровниця» – 131200 грн.», - йдеться у розпорядженні.

Відшкодування відбувається за рахунок передбачених в обласному бюджеті коштів на реалізацію Програми соціальної підтримки громадян, які прибувають з АР Крим та східних областей України на територію Житомирської області, затвердженої рішенням Житомирської обласної ради від 26 червня 2014 року, відповідно до Порядку використання коштів обласного бюджету для здійснення соціальної підтримки громадян, які прибувають з АР Крим та східних областей України на територію Житомирської області, затвердженого розпорядженням голови облдержадміністрації від 15.07.2014, та протоколу засідання робочої групи.

Нагадаємо, що на сесії обласної ради депутатам пропонують розглянути нову Програму допомоги переселенцям та учасникам АТО, на фінансування якої виділять 2 млн.грн. з обласного бюджету.

Як повідомляв Житомир.info, станом на 31 липня у Житомирську область зі східних областей України та Криму вже приїхав 1741 переселенець.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі