Влада

Громада Житомирської області буде обговорювати кандидатури ще чотирьох голів РДА, один з них – нині діючий

27 August 2014, 17:02

28 та 29 серпня у чотирьох райцентрах Житомирської області – Андрушівці, Баранівці, Новограді-Волинському та в Червоноармійську відбудуться громадські обговорення кандидатів на посади голів райдержадміністрацій.

Про це повідомляє сайт Житомирської облдержадміністрації.

28 серпня о 15.00 у сесійній залі Андрушівської районної ради (м. Андрушівка, площа Леніна, 1) відбудеться громадське обговорення кандидата на посаду голови Андрушівської райдержадміністрації Романа Гавриловича. 

Роман Васильович Гаврилович народився 21 жовтня 1981 року в селі Андрушки Попільнянського району. Закінчив Державний агроекологічний університет. Здобув освіту за спеціальністю «Ветеринарна медицина». Працював у комерційних структурах. Зараз Роман Гаврилович – діючий голова Андрушівської райдержадміністрації.

28 серпня о 15.00 у Баранівському міському будинку культури ім. А Пашкевича (м. Баранівка, вул. Леніна, 22) відбудеться громадське обговорення кандидата на посаду голови Баранівської райдержадміністрації Анатолія Душка. 

Анатолій Олександрович Душко народився 10 січня 1963 року в селі Табори Баранівського району. Закінчив Київський державний інститут культури ім. О. Є. Корнійчука та Державний агроекологічний університет. Здобув освіту за спеціальностями «Культурно-освітня робота» та «Облік і аудит». Працював у закладах культури та на підприємствах Баранівського району. Зараз Анатолій Душко – Баранівський міський голова. 

29 серпня о 9.00 у залі засідань Червоноармійської районної ради (смт Червоноармійськ, вул. Леніна, 123) відбудеться громадське обговорення кандидата на посаду голови Червоноармійської райдержадміністрації Віктора Вікарчука.

Віктор Юрійович Вікарчук народився 22 липня 1964 року в селі Колодіївка Червоноармійського району. Закінчив Київський державний педагогічний інститут імені О. М. Горького. Здобув освіту за спеціальністю «Історія, суспільствознавство та методика виховної роботи».Працював у закладах освіти та на сільськогосподарських підприємствах. Зараз Віктор Вікарчук – директор сільськогосподарського товариства з обмеженою відповідальністю «Лана».

29 серпня об 11.00 у залі засідань Будинку рад (м. Новоград-Волинський, вул. Шевченка, 16) відбудеться громадське обговорення кандидата на посаду голови Новоград-Волинської райдержадміністрації Володимира Михнюка. 

Володимир Володимирович Михнюк народився 2 лютого 1976 року в селі Сергіївка Ємільчинського району. Закінчив Державну агроекологічну академію України. Здобув освіту за спеціальністю «Зооінженерія». Працював на сільськогосподарських підприємствах. Зараз Володимир Михнюк – директор приватного підприємства «Агроплемоб’єднання». 

В Житомирській облдержадміністрації пропонують громадянам, яким відомо про факти корупційних діянь та зловживань, вчинених названими кандидатами, повідомляти про це за телефонами обласного контактного центру: 0-800-301-025, (0412) 55-89-57.

Нагадаємо, 22 та 26 серпня громадські обговорення кандидатів на посади голів райдержадміністрацій відбулися у Любарі, Радомишлі, Малині, Романові, Володарськ-Волинському, Овручі та Попільні. 28 серпня громадські обговорення відбудуться в Чуднові.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі