Політика

Центрвиборчком вдруге відмовив бійцю батальйону «Донбас» у реєстрації кандидатом по Малинському округу

23 September 2014, 13:59

 22 вересня ЦВК відмовила в реєстрації двом кандидатам по мажоритарних округах Житомирської області: «партійцю» та самовисуванцю.

Відповідні постанови з’явилися на сайті ЦВК 23 вересня.

Центрвиборчком відмовив у реєстрації:

Глушенку Олександру Валерійовичу, висунутому партією «Воля» в окрузі № 63 (Бердичів) – через невідповідність поданих документів вимогам Закону України «Про вибори народних депутатів України»;

Шевченку Євгену Сергійовичу, самовисуванцю по округу №66 (Малин): «У заяві Шевченка Є.С. про самовисування відсутнє зобов’язання у разі обрання його народним депутатом України припинити діяльність, яка відповідно до Конституції України та законів України несумісна з мандатом народного депутата України, або зазначення, що така діяльність ним не здійснюється, що є порушенням пункту 1 частини другої статті 55 Закону».

Нагадаємо, Євген Шевченко 15 вересня вже отримав відмову в реєстрації по округу №66. На його сторінці у фейсбук можна знайти інформацію, що він був бійцем батальйону «Донбас». Євген також пояснив, чому «йде у політику».

 

Як повідомляв Житомир.info, станом на 22 вересня Центрвиборчком зареєстрував 23 кандидати по мажоритарних округах Житомирської області. Зокрема, найбільше кандидатів (десять) зареєстровано по Малинському округу №66: Віталій Журавський, Володимир Гук, Яніна Кремпіц, Василь Баранівський, Іван Литвин, Владислав Музира, Валерій Варивода, Олександр Вареник, Микита Кацуба, Юрій Яремчук.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі