Влада

У житомирському управлінні Держземагентства призначені нові керівники

1 October 2014, 13:12

 26 вересня 2014 року наказом Державного агентства земельних ресурсів України в.о. начальника головного управління Держземагентства у Житомирській області був призначений Дмитро Миколайович Мозговий.

Про це Житомир.info повідомили в прес-службі обласного управління Держземагентства.

Відповідно до наказу, новий виконуючий обов’язки начальника головного управління працюватиме на посаді до призначення в установленому законодавством порядку начальника управління.

«До свого призначення Дмитро Мозговий працював у Житомирській філії державного підприємства «Укрспецзем», у відділі Держземагенства Коростишівського району, у відділі державного земельного кадастру головного управління Держземагенства у Житомирській області. У березні 2014 року в якості кандидата приймав участь у громадських обговореннях претендентів на посаду начальника Держземагенства у Житомирській області», - інформують в прес-службі управління.

Дмитро Мозговий

Також наказом Держземагенства 30 вересня 2014 року виконуючим обов’язки заступника начальника головного управління Держземагентства у Житомирській області призначений Кулачок Юрій Дмитрович.

З липня 2012 року по квітень 2014 року Юрій Кулачок працював на посаді начальника головного управління Держземагентства у Житомирській області. Влітку 2014 року був мобілізований до Збройних сил України. У складі 95-ої Житомирської аеромобільної бригади брав участь у проведенні АТО. Демобілізований за станом здоров’я.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі