Влада

УМВС у Житомирській області «очистили» від першого заступника начальника та ще кількох керівників

3 November 2014, 13:11

 У Єдиному державному реєстрі осіб, щодо яких застосовано положення Закону України «Про очищення влади» є прізвища кількох керівників житомирського управління МВС, в тому числі – першого заступника Михайла Руденка.

Станом на 3 листопада у списку люстрованих: Руденко Михайло Михайлович – перший заступник начальника Управління МВС України в Житомирській області – начальник слідчого управління; Лупащенко Володимир Миколайович – начальник управління по боротьбі з організованою злочинністю УМВС України в Житомирській області; Криворучко Ігор Григорович – начальник управління матеріального забезпечення УМВС.

Нагадаємо, Михайло Руденко у вересні цього року був переведений на роботу до УМВС України в Житомирській області з обласного управління Волинської області. Житомирські активісти 25 вересня вимагали від заступника міністра МВС Сергія Чеботаря пояснити це призначення. Через кілька днів Руденко зустрівся з активістами, щоб пояснити причини свого призначення та відповісти на запитання про свої статки.

Станом на 13.00 3 листопада на сайті УМВС Михайло Руденко все ще перший заступник начальника.

Як повідомляв Житомир.info, Міністерство юстиції України створило Єдиний державний реєстр осіб, щодо яких застосовано положення Закону України «Про очищення влади», у якому станом на 28 жовтня вже були кілька чиновників та заступник прокурора Житомирської області.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі