Влада

«Свободівці», які керували РДА у Житомирській області, написали заяви на звільнення

14 November 2014, 10:10

 13 листопада 2014 року керівники трьох районних державних адміністрацій Житомирської області склали свої повноваження.

Про це Житомир.info повідомила прес-служба Житомирської обласної організації ВО «Свобода».

«Заяви на звільнення написали: голова Житомирської районної державної адміністрації Сергій Крутій, голова Радомишльської РДА Петро Сергієнко, голова Народицької РДА Богдан Васильчук», - інформує прес-служба партії.

«Свобода» заявляє, що після перемоги Революції гідності її представники взяли на себе спільну відповідальність за долю країни, увійшовши до складу уряду та до виконавчих органів влади на місцях, але після парламентських виборів відповідати за  ситуацію в державі будуть учасники майбутньої парламентської коаліції.

«Ми виконали свій громадянський обов'язок, зберегли Україну і в умовах російсько-української війни втримали під контролем ситуацію в державі. Вважаємо, що після завершення позачергових парламентських виборів уся відповідальність за політичну та соціально-економічну ситуацію в державі лягає на учасників майбутньої парламентської коаліції. Застерігаємо їх від зради ідей Революції гідності задля задоволення власних, а не державних, інтересів. Вимагаємо практичної реалізації «Програми захисту українців», яка стала основою вимог Революції гідності», - йдеться у повідомленні прес-служби обласної організації ВО «Свобода».

Як повідомляв Житомир.info, 2 березня 2014 року в.о. президента Олександр Турчинов призначив губернатором Житомирської області Сидора Кізіна, який з 2010 року очолює Житомирську обласну організацію ВО «Свобода». 22 липня на сайті президента були опубліковані укази про звільнення Сидора Кізіна з посади голови Житомирської облдержадміністрації і призначення на цю посаду Сергія Машковського.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі