Місто

У Житомирі колектив кондитерської фабрики пікетував обласне управління Міндоходів

19 November 2014, 12:25

Після пікетування судів та Генеральної прокуратури колектив Житомирської кондитерської фабрики дібрався до обласного управління Міндоходів у Житомирі. Традиційно люди прийшли з прапорами і плакатами в руках. З собою принесли імпровізовані барабани, автомобільні шини і сміттєві баки.

Люди запевнили: вони прийшли боротися з корупціонерами та хабарниками, які засіли у державних структурах і всіляко заважають працювати підприємству, направляючи безпідставні перевірки та відкриваючи справи по надуманих обставинах.

Для податківців, які якраз сходилися на роботу, мітингувальники влаштували «коридор ганьби».

Чекаючи на посадовців, яких мітингувальники вважають хабарниками і корупціонерами, вони почали люструвати працівників обласного управління Міндоходів, пояснюючи: наразі це вже їх 5-й мітинг, але чиновники досі не чують мітингувальників.

Помітингувавши майже 2 години, люди так і не дочекалися керівництва управління Міндоходів, тож вирушили протестувати до обласної прокуратури. Проте тут до людей вийшли троє представників з відповідними документами по справі підприємства. Вони поспілкувалися з керівництвом та працівниками, відповіли на запитання, за це мітингувальники їм поаплодували та подякували, що тут їх почули.

Далі з тією ж вимогою люстрації колона рушила до Житомирського окружного адміністративного суду. Втім, там до кондитерів ніхто не вийшов, адже, за словами очевидців, суддя втік за 10 хвилин до приходу мітингувальників.

Працівники кондитерської фабрики певні – якщо посадовці не виходять до мітингувальників, значить, їм є що приховувати. Люди сподіваються, що їх все ж таки почують. Втім переконують – доки люстрація не відбудеться, вони і надалі будуть стояти на своєму і будуть влаштовувати акції протесту.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі