Влада

«Бюджетна» сесія Житомирської обласної ради відбудеться 16 січня

29 December 2014, 18:03

 Голова Житомирської обласної ради Віталій Француз відповідно до статті 46 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» 29 грудня 2014 року підписав розпорядження про скликання 29-ї сесії обласної ради шостого скликання.

Про це повідомляє прес-служба облради.

Чергова сесія обласної ради розпочне роботу 16 січня о 10 годині.

На розгляд 29 сесії вносяться такі питання:

1. Про обласний бюджет на 2015 рік.

2. Про план роботи обласної ради на І півріччя 2015 року.

3. Різне.

Прес-служба обласної ради також повідомляє, що 29 грудня відбулося засідання комісії з питань бюджету та комунальної власності, де депутати розглядали питання про перерозподіл субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам.

«Заслухавши інформацію в. о. директора департаменту промисловості, розвитку інфраструктури та туризму ОДА Романа Крисюка щодо соціально-економічного розвитку окремих територій у 2014 році, комісія вирішила рекомендувати погодити розподіл коштів субвенції з державного місцевим бюджетам», - інформує прес-служба.

Йдеться про два проекти: реконструкцію котельні Коростишівської центральної районної лікарні, на що витратять 240 тис. грн., та реконструкція Андрушівської центральної районної лікарні – 182 тис. грн. Ці котельні будуть переведені на альтернативні газу види опалення, що дозволить виконувати державне завдання щодо енергозбереження.

Фото прес-служби облради

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі