Місто

Колеги про загиблого снайпера десантно-штурмового батальйону «Житомир»: Він був фахівцем своєї справи

3 March 2015, 13:20

Близько сотні людей - родичі, друзі та товариші по службі - прийшли віддати шану та провести в останню путь Володимира Гнатюка, військовослужбовця 90-го окремого десантного-штурмового батальйону «Житомир» 81-ї десантно-штурмової бригади. Старший офіцер відділу по роботі з особовим складом командування ВДВ Сергій Шевчук розповів, що Володимир Гнатюк загинув поблизу села Водяне Ясинуватського району Донецької області.

«Під час нападу на базу роти тактичної групи 90-го батальйону, де займав позицію підрозділ Володимира, під час мінометного обстрілу одна з мін влучила поблизу їхнього розташування. Також з ним загинуло три військовослужбовця і два поранених. Посада в нього була - снайпер. Ви розумієте, що якщо людина - снайпер, то вона великий фахівець своєї справи. Просто снайпера взяти з двору або з вулиці і поставити снайпером… Це говорить про те, що він був фахівцем своєї справи», - розповів Сергій Шевчук.

Друзі дитинства загиблого воїна, які їздили з волонтерською допомогою до військовослужбовців, розказують, що Володимир Гнатюк був оптимістом і завжди радів життю.

«Сильний, міцний, вольовий. Ви знаєте, він коли приїжджав на ротації, там коли зустрічалися, ну знаєте, ми в саму глибинку їздили, як кажуть «на передок», завжди з усмішками хлопці зустрічали, ніколи не було якоїсь там «натягнутості», серйозності. Ми постійно жартували, ось навіть після аеропорту, тобто немає нічого такого і посмішка на обличчі. Ось начебто і страшні якісь речі розповідає, але як би і нормально», - розповів друг загиблого військового Іван Діхтяр.

Поховають Володимира Гнатюка в селі Сонячне Житомирського району.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі