Політика

Депутата фракції БЮТ, заступника голови Баранівської райради на Житомирщині не пустили на збори трудового колективу

1 March 2007, 17:10

Трудовий колектив Баранівського фарфорового заводу, що на Житомирщині, обурений тим, що адміністрація підприємства не вважає за потрібне виплачувати людям зарплату, вирішив оголосити страйк і сказати про це на зборах трудового колективу. Разом з тим було вирішено повідомити про страйк Баранівську районну раду. На збори колективу запросили заступника Голови районної ради, депутата фракції БЮТ Сергія Ворощука.

Сергій Антонович добре знає Баранівський фарфоровий завод. Він виріс на очах трудового колективу. Закінчив школу, вступив до вузу, служив у райвідділі внутрішніх справ. Був важко поранений. Орденоносець. Саме завдяки колективу Баранівського фарфорового він став депутатом Житомирської обласної ради на виборах 2002 року, а у 2006-му пройшов по списках БЮТу до Баранівської районної ради.

Скориставшись депутатським посвідченням і посвідченням заступника Голови райради, Сергій Ворощук без проблем подолав прохідну підприємства. Але через деякий час йому довелося „спілкуватися” з охоронцями, які, м’яко кажучи, вивели представника місцевої влади, депутата районної ради за ворота! Як мовиться, ні за що, ні про що!

Через кілька днів до кабінету Сергія Антоновича знову прийшла делегація від трудового колективу з проханням втрутитися в ситуацію на заводі. До них приєднався і представник хазяїна підприємства ( до речі, хто він, цей хазяїн, досі трудовому колективу і місцевій владі не відомо). Він від імені хазяїна вибачився за інцидент і (який цинізм!) також став просити С.Ворощука про допомогу у вирішенні проблем підприємства.

Вибачення вибаченням, але відповісти за хамство і свавілля місцевим „хазяям життя” все ж доведеться.

Оцінку цьому факту буде дано депутатами Баранівської районної ради.

www.byut.com.ua

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі