Місто

На житомирському кладовищі дерева повалили пам’ятники, комунальники кажуть - винен вітер

20 April 2015, 14:20

До редакції Житомир.info звернулися житомиряни, які розповіли про зруйновані пам’ятники на могилах на Російсько-Вільському кладовищі.

Люди прибирали могили свої родичів 16 квітня, а коли прийшли на кладовище наступного дня, побачили невтішну картину: повалені пам’ятники та зламані огорожі. Поряд вони помітили пеньок від свіжозрізаного дерева і припустили, що напередодні комунальники проводили прибирання, зрізали дерева, які при падінні зруйнували пам’ятники.

У комунальному підприємстві «Спеціалізований комбінат комунально-побутового обслуговування», яке обслуговує кладовища у Житомирі, журналісту Житомир.info розповіли, що дійсно на минулому тижні проводили роботи на Російсько-Вільському кладовищі, однак комунальники не зрізали дерева, а лише прибирали ті, які повалив вітер.

«На минулому тижні на Російсько-Вільському цивільному кладовищі проводилися роботи по прибиранню повалених дерев. Справа у тому, що був сильний вітер, який повалив два дерева. Вони впали і зруйнували пам’ятники. Ми лише виконали свою роботу і прибрали їх з могил», - розповіли у спецкомбінаті комунального і побутового обслуговування. 

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі