Влада

У Житомирі представили нового керівника обласної міліції

12 May 2015, 15:36

12 травня в обласному Управлінні МВС заступник Міністра внутрішніх справ України Олексій Руденко представив особовому складу житомирської міліції начальника Управління Міністерства внутрішніх справ у Житомирській області, полковника міліції Валерія Рудика.

Про це повідомляє прес-служба УМВС України в Житомирській області.

«До цього Валерій Степанович Рудик обіймав посаду першого заступника начальника Департаменту протидії злочинності у сфері економіки МВС України.

Оголошуючи наказ Міністра внутрішніх справ України, Олексій Руденко подякував Григорію Полковнікову, який з вересня 2014 року до останнього часу виконував обов’язки начальника УМВС Житомирщини.

Заступник Міністра наголосив на тому, що призначений керівник має великий організаційний досвід та є професіоналом.

Валерій Рудик подякував за виявлену довіру та висловив переконання у безумовному виконанні завдань, покладених на органи внутрішніх справ державою та народом, акцентувавши увагу на необхідності співпраці з громадськістю у боротьбі зі злочинністю та формуванні у суспільстві нетерпимості до вчинення правопорушень», - йдеться у повідомленні.

Довідка прес-служби:

Валерій Рудик народився 9 листопада 1958 року у Львові, закінчив Київський державний університет за спеціальністю «Правознавство». Службу в органах внутрішніх справ розпочав у жовтні 1981 року інспектором відділу боротьби зі злочинами у сфері економіки. Згодом працював на різних посадах цієї ж служби. У квітні 2014 був призначений заступником начальника Департаменту державної служби боротьби з економічною злочинністю МВС України, а з березня 2015 – перший заступник начальника Департаменту протидії злочинності у сфері економіки МВС України.

Житомир.info цитував губернатора області Сергія Машковського, який 22 серпня 2014 року сказав, що буде наполягати на проведенні громадських слухань щодо призначення начальника УМВС у Житомирській області.

Як повідомляв Житомир.info, у декларації Валерія Рудика за 2013 рік є дані про його зарплатню - 144 тис. 860 грн., земельну ділянку 1500 кв. м, будинок 150 кв. м, квартиру 78,7 кв. м. та автомобіль Toyota Camry.

Валерій Рудик. Фото прес-служби УМВС України в Житомирській області

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі