Влада

Житомирська влада готується до відзначення Дня захисту дітей

19 May 2015, 10:56

 У Житомирській області готуються відзначати День захисту дітей.

Відповідне розпорядження губернатор Сергій Машковський підписав 14 травня 2015 року.

З метою підготовки і відзначення в області Дня захисту дітей райдержадміністраціям та міськвиконкомам рекомендовано: забезпечити належну підготовку, організацію та проведення святкування Дня захисту дітей; провести зустрічі керівництва районів та міст з дітьми-сиротами, дітьми, позбавленими батьківського піклування, дітьми із сімей загиблих учасників антитерористичної операції, дітьми, переміщеними із зони проведення антитерористичної операції; забезпечити проведення святкових концертів, вистав за участю професійних і дитячих самодіяльних художніх колективів, спортивних змагань, спартакіад серед дітей та підлітків у районах і містах.

Служба у справах дітей облдержадміністрації має провести 27-28 травня 2015 року заходи для дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах, дітей із сімей загиблих учасників антитерористичної операції, дітей, переміщених із зони проведення антитерористичної операції.

Управлінню культури доручено забезпечити безкоштовне відвідування дітьми-сиротами, дітьми, позбавленими батьківського піклування, музеїв, кінотеатрів, виставок тощо. А департамент сім´ї, молоді та спорту разом з управлінням освіти і науки повинні урочисто відкрити літній оздоровчий сезон 2015 року «за участю представників влади, профспілок, громадськості та батьків».

Крім того, департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації та Житомирська ОДТРК мають «забезпечити широке висвітлення у засобах масової інформації» заходів з відзначення в області Дня захисту дітей.

У Житомирі питання проведення до Дня захисту дітей загальноміського свята «Країна дитинства – країна мрій» розглядатимуть на засіданні виконкому 20 травня. У проекті рішення, опублікованому на сайті міської ради 20 квітня, відсутній додаток з планом проведення заходу.

Яким був День захисту дітей минулого року – дивіться тут

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі