Влада

Футбольному клубу «Житомир» відмовили в поділі ділянки, де замість спорткомплексу з’явився дім

29 May 2015, 13:33

Житомирська міська рада відмовилась надати дозвіл громадській організації «Футбольний  клуб «Житомир» на розроблення технічної документації з поділу земельної ділянки, а саме 0.2072 га за адресою проїзд Кам’янський, 8 у Житомирі.

Під час розгляду даного питання на другому пленарному засіданні сесії 29 травня депутат міськради Юрій Мойсеєв звернувся до колег з проханням не підтримувати дане рішення, оскільки, за його словами, дана ділянка надавалась під будівництво спортивного комплексу, але зараз там зведений житловий будинок.

За рішення про надання дозволу на розроблення технічної документації з поділу земельної ділянки ФК «Житомир» проголосували усього 3 депутата з 40 присутніх

Також футбольний клуб «Житомир» звертався до міськради з проханням поновити договір оренди ділянки за адресою проїзд Камянський, 8. За таке рішення проголосували 7 з 38 депутатів, рішення не прийнято.

Після розгляду земельних питань в. о. житомирського міського голови Любов Цимбалюк оголосила перерву у пленарному засіданні 47-ї сесії Житомирської міської ради шостого скликання. Дата наступного пленарного засідання стане відома на наступному тижні.

Як відомо, сьогодні депутати міської ради засідали вдруге, щоб розглянути 78 питань, винесених на розгляд цієї сесії.

Перше пленарне засідання відбулося 14 травня 2015 року.

Фото Андрія Дідківського

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі