Місто

У Житомирі встановили пам’ятник загиблому командиру розвідроти 95-ї бригади

18 June 2015, 15:53

Пам’ятник загиблому командиру розвідувальної роти 95-ї аеромобільної бригади Олексію Крементарю встановили в Житомирі. 19 червня він загинув у бою під Красним Лиманом на Донеччині. Напередодні річниці загибелі військового родичі та товариші по службі прийшли на Смолянське військове кладовище, щоб пом’янути загиблого командира.

Боєць 95-ї окремої аеромобільної бригади каже, загиблий любив військову справу і був справжнім розвідником.

«Капітан Крементар Олександр Володимирович- це мій кум і друг. Він закінчив військове училище з медаллю, з червоним дипломом, він був спеціалістом у розвідці, майстром спорту, добре бігав, займався скелелазною підготовкою. Був чудовою людиною: спокійний, врівноважений», – розповідає боєць 95-ї окремої аеромобільної бригади Олександр Затилюк.

Заступник командира 95-ї окремої аеромобільної бригади Володимир Лагута розповідає: Олексій Крементар був справжнім героєм, і віддав заради своєї Батьківщини найголовніше – власне життя.

«Не боявся, не ховався. Та що говорити – герой. Ми втратили героя. А хтось втратив сина, хтось- чоловіка. Росте маленька донька, ще є діти від першого шлюбу. А батька немає», – каже Володимир Лагута.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі