Події

Житомир.info допоміг розшукати родичів жінки, тіло якої знайшли біля підвісного мосту в парку

16 July 2015, 13:47

Молода жінка, тіло якої знайшли 12 липня під підвісним мостом у парку культури ім. Гагаріна, виявилася 34-річною житомирянкою.

Загиблу впізнала рідна сестра після публікації на Житомир.info. Про це свідчить лист-подяка т. в. о. начальника Житомирського міськвідділу УМВС України Миколи Бовсуновського, котрий надійшов на адресу редакції 15 липня цього року:

«Задля встановлення особи та обставин загибелі жінки, виявленої у парку обласного центру 12 липня, правоохоронці через місцеві мас-медіа звернулись до жителів Житомирщини з проханням про допомогу. 15 липня загиблу упізнали її родичі», - повідомляє прес-служба УМВС України в Житомирській області, і уточнює: до правоохоронців звернулася житомирянка, яка упізнала в загиблій свою 34-річну сестру. Жінка раніше не шукала рідну людину, бо вважала, що та відпочиває з подругами. Лише побачивши на інтернет-сайті інформацію правоохоронців, дізналася про жахливу новину.

Нині триває з’ясування причин та обставин загибелі житомирянки, - повідомляє міліція.

Як повідомляв Житомир.info, тіло жінки знайшли вранці 12 липня. При ній були прикраси та гроші, а характер травм вказував на ймовірність самогубства або нещасного випадку.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі