Події

У Житомирі почалося розслідування незаконного розширення на захопленій землі готельно-ресторанного комплексу «Волна»

17 July 2015, 18:06

У Житомирі прокуратура розслідує справу про незаконну забудову, яку проводять власники готельно-ресторанного комплексу «Волна» на самовільно зайнятій землі в районі Крошні.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Житомирської області.

Прокуратура м. Житомира здійснює процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за ознаками злочину, передбаченого ч. 3 ст. 197-1 КК України, за фактом самовільного будівництва споруд на самовільно зайнятій земельній ділянці приватним підприємцем Житомира.

Установлено, що власник готельно-розважального комплексу «Волна», з метою самочинного будівництва на території Житомира, самовільно зайняв земельну ділянку для розширення розважальної установи.

Зокрема, незважаючи на рішення суду, яким, за позовом прокуратури м. Житомира, повернуто зазначену ділянку територіальній громаді, незаконно розпочав будівельні роботи.

Наразі у кримінальному провадженні триває досудове розслідування.

Крім цього, інформацію про правопорушення скеровано до Державної екологічної інспекції в області, Державної інспекції сільського господарства в області та до Житомирської міської ради для вжиття заходів реагування в межах компетенції. 

Нагадаємо, власницею розважального комплексу «Волна», який знаходиться на вул. Северина Наливайка у Житомирі, є Волинець Євгенія Дорофіївна. Про готельно-ресторанній комплекс "Волна", який незаконно захопив 2 га землі та риє штучне озеро на Крошні, говорили на засіданні виконавчого комітету Житомирської міськради 15 липня.

Як повідомляв Житомир.info, міська влада збирається за півмільйона продати скандальну земельну ділянку на Житньому ринку ФОП Волинець Є.Д. 

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі