Політика

Хто і як вітав житомирян з Днем Незалежності

26 August 2015, 10:34

 День Незалежності у Житомирі відсвяткували урочистою ходою, покладанням квітів та створенням «живої» карти України на майдані Корольова.

Традиційно були вітання від керівників міста та області.

Губернатор Сергій Машковський записав відеопривітання, де згадував АТО та захисників-воїнів і дякував за героїзм. Він бажав «міцного здоров’я, незламної сили духу та віри у світле майбутнє нашої держави». Вітання Машковський записував на каналі СК-1, на цьому ж фоні вітав житомирян і депутат міськради Пухтаєвич.

Завершується привітання губернатора словами «Миру всім нам». Тими ж словами завершується і привітання в.о. мера Житомира Любові Цимбалюк, текст якого опублікований на сайті міської ради. Вона бажала «міцного здоров’я, взаєморозуміння, достатку, благополуччя та успіхів задля розбудови стабільної України».

З нагоди Дня Незалежності голова обласної ради Віталій Француз записав звернення на обласному телебаченні. Він нічого не бажав, але закликав помолитися за всіх, хто боронить нашу державу.

«Дякуємо тим, хто повернувся живий, а також всім простим людям за допомогу і підтримку. Віримо, що правда неодмінно переможе», - сказав Француз.

Готуючись до виборів, місцеві політики та підприємці теж вітали житомирян зі святом – білборди, сіті-лайти та листівки біля під’їздів.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі