Культура

Джамала, Lords Of The Sounds, театральні вистави та вогняне шоу – «День міста. Культурна версія» за підтримки Сергія Сухомлина

4 September 2015, 17:59

 Цього року 10 вересня о 18:30 на майдані Корольова розпочнеться проект «День міста. Культурна версія», а рамках святкування 1131-річчя міста Житомира.

Вже вчетверте житомиряни зустрічають мистецький проект «Культурна версія». Справжній подарунок до Дня міста вперше було презентовано в 2011 році. У цьому році «День міста. Культурна версія» проходить за підтримки Сергія Сухомлина.

«День міста. Культурна версія» — своєрідна форма протесту проти традиційного святкування, альтернативний його варіант. Ідея проекту – створення особливої емоційної хвилі, яка здатна трансформувати свідомість містян.

«День міста. Культурна версія» — перенесення театралізованого, музичного, танцювального дійства на відкритий майданчик: щоб його змогло побачити якнайбільше гостей.

«День міста. Культурна версія» — це краса, позитив, емоції та натхнення!

Програма заходу

2015 рік — час переосмислення та єднання. Сьогодні через культурну складову ми виводимо назовні духовне надбання нації, її таланти та коріння. Змінюючи себе, ми змінюємо місто!

ЛЬВІВСЬКИЙ ТЕАТР «ВОСКРЕСІННЯ»

Вистава «Сни за Кобзарем»

Львівський академічний духовний театр «Воскресіння» під керівництвом режисера Ярослава Федоришина — це завжди експеримент на сцені і несподіванка для глядача. Театр «Воскресіння» став справжнім відкриттям «Культурної версії» у 2012 році.

ТЕАТРАЛЬНИЙ ПРОЛОГ

Житомирського академічного українського музично-драматичного театру ім. І. Кочерги

Улюбленці публіки, актори, що стояли у витоків проекту «Культурна версія», занурять  глядачів у витончений і вишуканий світ театру

LORDS OF THE SOUND

Світові музичні кіношедеври від одного з кращих європейських оркестрів

Справжні витвори мистецтва у трендовому жанрі — кавер-версія,  коли виконуюються світові музичні кіношедеври в симфонічних аранжуваннях, поєднуючи академічне звучання з експресію важкого року. Володарі звуку створюють не просто оркестровки до відомих творів, а й оригінальні кавери, об'єднуючи декілька тем в одній композиції.

Спеціальний гість — ДЖАМАЛА

Енергійна та романтична,  експресивна співачка – окраса «Культурної версії 2015» Оригінальна авторська музика на стику джазу, соулу, world music, ритм-н-блюзу та електронної музики у поєднанні з оперним голосом співачки —незабутні враження гарантовані!

ВОГНЯНЕ ШОУ

від театру вогню «Махатма»

Київські майстри представлять  дикий танець з вогнем, ігри зі світлом і темрявою, гармонію ритму і руху, футуристичне бачення космічного світу, танцююче світло, сяйво масок і костюмів. «Махатма» — це заворожуюче яскраво!

Гостинно чекаємо всіх житомирян! Змінимо місто разом!

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі