Політика

У Житомирі обіцяють побудувати повноцінну базу водних видів спорту

4 October 2015, 10:33

 Більше двохсот спортсменів з’їхались до Житомира на І відкритий Чемпіонат області ім. Сергія Ліміновича з веслування на байдарках і каное у суботу, 3 жовтня. Спортсмени з різних міст України змагались на базі спортивної школи «Спартак» у житомирському гідропарку. Під час турніру ветерани радянського та українського веслувального спорту згадували Сергія Ліминовича на честь якого і названо Чемпіонат.

«Ви знаєте, дуже прекрасна людина. Це по-справжньому життєрадісна, оптимістична людина. І він загалом, своєю енергією він дійсно доповнював позитивний ефект. Він ніколи не нив, ні після яких важких тренувань. Він дуже такий оптимістичний. І, знаєте, ось ця людина, він доповнював в колективі і робив комфортним життя спортсменів”, - розповідає чемпіон Олімпійських ігор у Мехіко (1968 р.) та Мюнхені (1972 р.) Олександр Шапоренко.

В найближчі роки змагання такого рівня Житомир зможе прийняти достойно – в цьому переконаний перший заступник Житомирського міського голови Сергій Сухомлин.

«У наступному році ми почнемо будівництво повноцінної бази водних видів спорту в місті Житомирі. І змагання ми будемо приймати, дійсно, на належному рівні. Спасибі що приїхали на Житомирщину, всім перемоги. І сьогодні в якості авансу, я хочу подарувати нашій школі спортивній «Спартак» ось цю двомісну байдарку», - каже Сергій Сухомлин.

Переможці змагань у різних вікових категоріях отримали нагороди та пам’ятні грамоти про участь у І-му відкритому Чемпіонаті області ім. Сергія Ліміновича.

Прес-служба Сергія Сухомлина

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі