Влада

Учениця гімназії з Житомирської області протягом року отримуватиме стипендію Президента України

23 October 2015, 16:09

Учениця Головинської гімназії Черняхівського району Житомирської області Краснобока Марина удостоїлась президентської стипендії за перемогу в V Міжнародному мовно-літературному конкурсі учнівської та студентської молоді імені Т. Шевченка.

Про це повідомляє офіційне інтернет-представництво Президента України Петра Порошенка.

«Відповідно до Указів Президента України від 30 вересня 2010 року № 928 “Про Міжнародний мовно-літературний конкурс учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка" та від 1 вересня 2011 року № 884 “Про Положення про стипендії Президента України переможцям Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка" постановляю:

1. Призначити строком на один календарний рік стипендії Президента України переможцям V Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка:

КРАСНОБОКІЙ Марині - учениці Головинської гімназії Черняхівського району Житомирської області», - йдеться у повідомленні.

Усього стипендії Президента за перемогу у цьому конкурсі удостоїлись 39 українських учнів та студентів.

Згідно з постановою Уряду № 797 від 8 жовтня 2015 року, розмір стипендії Президента України для призерів міжнародних учнівських олімпіад з базових навчальних предметів становить 1356 гривень на місяць.

За інформацією офіційного веб-сайту Черняхівської райдержадміністрації, у районі працює 24 загальноосвітніх навчальних закладів, у числі яких 16 шкіл, 3 гімназії, в тому числі Головинська, 4 ліцеї та один колегіум.

Як повідомляв Житомир.info, нещодавно депутати Житомирської обласної ради вирішили порушити перед Верховною Радою клопотання про присудження  Премії Верховної Ради України Собко Анні Володимирівні, вчителю української мови і літератури  Головинської гімназії Черняхівського району Житомирської області.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі