Економіка

Фірма з Київщини виграла 30-мільйонний тендер на ремонт доріг у Житомирській області

30 October 2015, 17:14

Служба автомобільних доріг у Житомирській області провела тендер на закупівлю послуги з експлуатаційного утримання автомобільних доріг.

Відповідне оголошення опубліковане на офіційному сайті Державних закупівель.

Предмет закупівлі - аварійні роботи (роботи з ліквідації пошкоджень, руйнувань та деформацій основи дорожнього одягу та покриття проїзної частини доріг та місцевих проїздів, перехідно-швидкісних смуг, зупинкових майданчиків, зупинкових смуг) на дорогах загального користування місцевого значення Житомирської області.

Переможцем відкритих торгів стало приватне підприємство «Автомагістраль» з Вишгородського району Київської області з пропозицією в 30 мільйонів 76 тисяч гривень з ПДВ.  Дата акцепту – 27 жовтня 2015 року, термін виконання робіт - протягом 2015 - 2016 років.

Пропозиція єдиного конкурента - ПАТ «Броварське шляхово-будівельне управління №50», теж з Київської області – виявилася вищою на 131 тис грн. Очікувана вартість закупівлі становила 30 млн 223 тис. грн.

Договір про закупівлю має бути укладений до 25 листопада 2015 року.

Учасники мали надати відомості про необхідні для надання послуг механізми та обладнання та кваліфікаційний склад інженерно-технічного персоналу та механізаторів, а також надати копії аналогічних договорів.

Як повідомляв Житомир.info, працівникам Житомирського облавтодору кілька місяців не платили зарплату, губернатор пообіцяв розібратися.

Через півроку в Україні стане відкритою інформація про аварійність на дорогах та ліквідацію ямковості.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі