Влада

У дитсадку №58 в Житомирі встановлюють вікна та ремонтують дах, - ОДА

2 November 2015, 15:39

За два місяці до здачі у дошкільному навчальному закладі №58, який знаходиться в Житомирі за адресою, вул. Крошенська, 12б, встановили частину вікон, триває облаштування покрівлі та підключення до зовнішніх мереж.

Про це повідомляє прес-служба Житомирської обласної державної адміністрації.

«У приміщенні ДНЗ проходить підготовка до внутрішніх оздоблювальних робіт, підключення до зовнішніх мереж, облаштування покрівлі. Частину віконних блоків вже встановлено, решта знаходиться на етапі монтування. На будівництві щоденно працює близько 30 чоловік. Будівельний майданчик повністю забезпечений матеріалами», - йдеться у повідомленні.

Другого листопада губернатор Житомирської області вже вдруге відвідав цей об’єкт та поспілкувався із забудовниками.

Реконструкція дитсадка проходить за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку. Для реалізації проекту виділено кошти в сумі  17145,1 тис. грн., в т.ч. з державного бюджету – 15430,6 тис. грн. та - 1714,5 тис. грн. з місцевого бюджету, - інформує прес-служба.

«Будівельно-монтажні роботи повинні здійснюватись у відповідності з затвердженими проектами організації будівництва. Зобов'язання повинні виконуватися в строки, встановлені в  договорі. Терміни обмежені – лишилося два місяці. Роботи мають вестися безперервно», - сказав Сергій Машковський.

Повний комплекс виконання робіт для відновлення повноцінної роботи дошкільного закладу має завершитися до кінці поточного року. Реалізація проекту дозволить зберегти будівлю, яка не працює вже 20 років, забезпечити місцями 320 дітей та працевлаштувати 85 працівників освіти.

Як повідомляв Житомир.info, тендер на проведення реконструкції ДНЗ №58 виграла житомирська компанія «РОС», яка зобов’язалася виконати всі роботи до 31 грудня 2015 року за трохи більш як 16 млн грн.

Фото прес-служби ОДА

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі