Влада

Більше 100 установ Житомирської області вже зареєструвалися в системі електронних закупівель

9 December 2015, 09:46

Шість департаментів та управлінь Житомирської облдержадміністрації зареєструвалися на електронних торгівельних майданчиках системи електронних закупівель «ProZorro».

Про це повідомляє прес-служба Житомирської ОДА.

«З метою створення прозорої та ефективної системи державних закупівель Житомирська обласна державна адміністрація долучилась до реалізації пілотного проекту щодо впровадження процедури електронних закупівель товарів відповідно до розпорядження Кабінету Міністрів України від 20 травня 2015 року», - йдеться у повідомленні.

Станом на 8 грудня в системі електронних закупівель «ProZorro» зареєструвалися шість структурних підрозділів ОДА, а саме:

департамент економічного розвитку, торгівлі та міжнародного співробітництва;

департамент праці та соціального захисту населення;

департамент фінансів;

управління охорони здоров’я;

управління освіти і науки;

управління сім’ї, молоді та спорту.

Крім того, на торгівельних майданчиках зареєструвалося більше 100 обласних установ, організацій, які станом на 1 грудня розмістили на електронних торгівельних майданчиках 90 оголошень про закупівлю товарів, робіт та послуг. З них успішно завершено – 16.

Як повідомляв Житомир.info, влітку цього року губернатор Сергій Машковський підписав розпорядження про впровадження електронних закупівель.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі